Ca in fiecare an blackfriday bate la usa si usor, usor ne pregatim de o noua avalansa de reduceri! Insa aceste reduceri chiar sunt reduceri ? Nu contest faptul ca pretul este mai mic dar de multe ori am auzit tot felul de speculatii cum ca preturile nu sunt reduse, ca te fraieresc etc.

Ce stiu insa e ca putem fi cu un pas inaintea acestui eveniment si daca chiar dorim sa achizitionam ceva in acea perioada, zic sa o facem si responsabil. Cum putem face asta?

Pei destul de simplu. Sunt doi pasi pe care ii puteti aplica:

via GIPHY

1.Inca de pe acum urmariti produsul pe care il doriti saptamanal si notati pretul sau atunci cand se schimba (astfel cand BlackFriday soseste puteti descoperi daca pretul chiar a fost redus sau nu)

2.Magazinele online au toate acelasi scop, sa faca profit. Unul din cele mai mari si bine cunoscute in lume este Amazon. Folositi Amazon ca si ghid de comparare cu ce se vinde pe magazinele online din tara. E destul de usor, un copy paste la numele produsului pe care doriti sa il cumparati in zilele BlackFriday pe Amazon.co.uk si dupa aceea vedeti care e diferenta de pret, daca e una, sunt sigur ca o sa puteti trage concluziile singuri.

BlackFriday cu siguranta va fi o oportunitate pentru a gasi anumite produse la un pret mai bun, dar sa nu uitam scopul tuturor magazinelor de orice tip e profitul. Sa aveti asta in minte mai ales in perioada promotiilor.

Ce planuiti sa cumparati anul acesta?

Daca simti sa impartasesti: